ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΟΣΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΤΡΙΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΟΣΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΤΡΙΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ

Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Το LASER με 3 μήκη κύματος (755nm Alexandrite laser+ 1064nm long pulsed Nd: Yag laser+ 808nm Diode laser hair removal laser) συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες LASER σε μία κεφαλή. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Το εύκολο μενού του μηχανήματος το κάνει πολύ φιλικό στον χρήστη ενώ η συνδυαστική δράση των 3 μηκών κύματος εκμηδενίζει την πιθανότητα πρόκλησης εγκαύματος στον ασθενή, ενώ το διπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη.

LASER 3 W

HAIR REMOVAL SYSTEM
755NM +808NM+1064 NM

Διοδικό laser αποτρίχωσης με 3μηκη κύματος: alexandrite,diode,ndyag

Ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα τριών τεχνολογιών (Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yaglasers), είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το SHR καθιστά τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ασφαλή, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας.

Σε αντίθεση με το λέιζερ Αλεξανδρίτη που παραμένει ιδανικό για το λευκό δέρμα και τη μαύρη τρίχα (φωτότυπους Ι και ΙΙ), το διοδικό λέιζερ είναι ασφαλές όλες τις εποχές και αποτελεσματικό και για τον πιο σκούρο φωτότυπο.

Συνδυάζει το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη και τη δυνατότητά του να απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας με την άνεση που προσφέρει το διοδικό λέιζερ στη θεραπεία.
Συγκεκριμένα, το διοδικό λέιζερ στοχεύει με επαναλαμβανόμενους παλμούς στους θύλακες της τρίχας και τους θερμαίνει σταδιακά με πολλά «χτυπήματα» ή «περάσματα» της κεφαλής.


Ο πατενταρισμένος ψυκτικός μηχανισμός που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή της συσκευής, βοηθά την επιφάνεια της επιδερμίδας να παραμένει δροσερή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προσφέροντάς σας προστασία αλλά και απόλυτη άνεση!

Η τεχνολογία  έχει γίνει αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών μελετών και επιστημονικών άρθρων. Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική LASER 3W με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης κατέληξαν ότι η LASER 3W  προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική και δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.


• Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

• Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

• Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.

• Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

• Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.

• Δεν είναι χρονοβόρo. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.

YOU4IA CREATIONS

ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

Μητροπολεως 55 ,Θεσσαλονικη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2313064721

ΒΡΕIΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

https://you4iacreations.webnode.gr/

Ώρες Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00π.μ. - 8:00μ.μ.

ΣAΒΒΑΤΟ

Κλειστά

ΚΥΡΙΑΚH

Κλειστά

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!