ΘΕΡΑΠΕΙΑ MICRONEEDLING - dermapen

 

Mesotherapy

Tο Dermapen είναι μια μορφή ανώδυνης και αναίμακτης μεσοθεραπείας με ένα καινοτόμο σύστημα micro pen needling, η οποία ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Εφαρμογή θεραπείας

Με την τεχνολογία της άμεσης διαδερμίας ο γιατρός, δημιουργεί μικροοπές στην επιδερμίδα, το βάθος των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται η αγωγή. Έτσι επιτυγχάνεται η διείσδυση βιοδραστικών ουσιών όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Παράλληλα, ενεργοποιείται σε μικροσκοπικό επίπεδο φλεγμονώδης αντίδραση η οποία είναι υπεύθυνη για την εναπόθεση κολλαγόνου και ινικής στην επιδερμίδα και συντελεί στην επιδερμική σύσφιξη.


 

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας DERMAPEN

Απασχόληση

Στόχος της μεσοθεραπείας με το dermapen είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωσή του με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από επιδερμική χαλάρωση ρυτίδες και ραγάδες ενώ τα σημάδια του χρόνου εξομαλύνονται και έχετε μια ξεκούραστη όψη.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

- Βαθιά ενυδάτωση.
- Αντιγήρανση με μείωση ρυτίδων και πρόληψη της εμφάνισής τους.
- Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών.
- Φρεσκάδα και υγιή όψη στο δέρμα.
- Ήπια συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης.
- Ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
- Βελτίωση των λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος.
- Βελτιώνει τις ουλές ακμής και τις δυσχρωμίες.

Πλεονεκτήματα

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες. Η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι ανώδυνη, ενώ πλεονεκτεί στη διαδικασία έναντι της απλής μεσοθεραπείας καθώς μπορεί να διαπεράσει την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Επίσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πρωτόκολλο Εφαρμογών

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε δέκα ημέρες σε πρωτόκολλο 6 εφαρμογών. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε για τις επόμενες μέρες είναι η συχνή εφαρμογή αντιηλιακού.

Τα αποτελέσματα του dermapen είναι μόνιμα. Για την διατήρηση των αποτελεσμάτων σας συνίσταται να φροντίζετε το δέρμα σας και να αποφεύγετε καταστάσεις που θα προκαλέσουν τυχόν νέες βλάβες σε αυτό. Συνίσταται ακόμα να πραγματοποιείται μία θεραπεία συντήρησης, μία φορά ανά έτος για την καλύτερη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού

YOU4IA CREATIONS

ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

Μητροπολεως 55 ,Θεσσαλονικη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2313064721

ΒΡΕIΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

https://you4iacreations.webnode.gr/

Ώρες Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00π.μ. - 8:00μ.μ.

ΣAΒΒΑΤΟ

Κλειστά

ΚΥΡΙΑΚH

Κλειστά

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε