ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Η περμανάντ βλεφαρίδων με κολλαγόνο και κυστεΐνη δίνει στις βλεφαρίδες μια υπέροχη καμπύλη επιτρέποντας στα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Τα εξειδικευμένα και υποαλλεργικά προϊόντα σέβονται την ευαίσθητη περιοχή των βλεφάρων προστατεύοντας τις εύθραυστες και λεπτές βλεφαρίδες, θρέφοντάς τις. Αντίθετα με την πίεση που ασκούν τα ψαλιδάκια προκειμένουν να δώσουν ανοδική τάση, η περμανάντ μονιμοποιεί απαλά την καμπύλη στα βλέφαρα που διαρκεί 6 εβδομάδες.

Τα ενεργά συστατικά του κολλαγόνου, μια από τις βασικότερες δομικές πρωτεΐνες του σώματος, και του αμινοξέος κυστεΐνη, το οποίο αποδεδειγμένα συμβάλλει στην ανάπτυξη των τριχών, θρέφουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες κατά την διάρκεια της εφαρμογής, δείχνοντας τες καλλωπισμένες και γεμάτες. 

Η εφαρμογή είναι απλή, ασφαλής και διαρκεί περίπου 60΄. Είναι ιδανική για άτομα με ίσιες, καθοδικές ή ατίθασες βλεφαριδες. Μπορεί να συνδιαστεί υπέροχα με την βαφή βλεφαρίδων για τις ξανθές ή άχρωμες βλεφαρίδες.

Μετά από εφαρμογή περμανάντ βλεφαρίδων συνίσταται η περεταίρω φροντίδα τους με ειδικά προϊόντα που θρέφουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα της περμανάντ δεν επηρεάζεται από καλλυντικά, καθημερινό μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ, διευκολύνοντας σας στην διατήρησή του και προφυλλάσοντάς σας από τον τραυματισμό και την φθορά των βλεφαρίδων σας.

Αποκτήστε βλεφαρίδες γυριστές και έντονες με μία μόνο εφαρμογή κι μαγνητίστε τα βλέμματα!

Online κράτηση

YOU4IA CREATIONS

ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

Μητροπολεως 55 ,Θεσσαλονικη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2313064721

ΒΡΕIΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ

https://you4iacreations.webnode.gr/

Ώρες Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00π.μ. - 8:00μ.μ.

ΣAΒΒΑΤΟ

Κλειστά

ΚΥΡΙΑΚH

Κλειστά

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!